SALES AGENT Dutch

Reference: Dutch0003 Posting date: 25/10/2017 Closing date: 31/12/2017 Location: Sofia
SALES AGENT Dutch
 
WIE ZIJN WIJ?
Euroccor, opgericht in 2005 en gevestigd in Sofia, is een Bulgaars Contact Center met Belgische roots. 
 
NIET ZOMAAR een Contact Center.
Bij Euroccor maken onze mensen het verschil.  Absoluut!  Maar meer dan alleen de mensen, het is wat ze doen, hun “drive”, wie ze zijn, hun talent, hun houding, hun enthousiasme en ambitie die het verschil maken. 
De interacties tussen collega’s, met onze klanten in een volledig flexibele en onafhankelijke bedrijfsomgeving, geen verouderde theorieën maar “lean” en scherp met een “real life approach” die snelle beslissingen en continue ontwikkelingen mogelijk maken.
Het is die combinatie die ons samen met de klant naar een volgend niveau brengt, en verder, omdat middelmatigheid gewoon ons ding niet is.
 
WIE BEN JIJ?
Je bentop zoek naar de juiste plek binnen een internationale, dynamische en commerciële organisatie. Van nature ben je een vlotte prater, ben je energiek en beschik je over doorzettingsvermogen om anderen positief te beïnvloeden in het bereiken van de team targets. Verder werk jegraag in een teammet een “winning spirit” en geniet je van een gezonde competitie omboven het gemiddelde uit te steken.

WAT GA JE DOEN?
Onze klant is een dynamisch familiebedrijf, uitgegroeid tot Europeesmarktleider in de directe verkoop van aan huis geleverde verse diepvriesproducten. Samen met jouwNederlandstalige collega’s ben jij het aanspreekpunt voor reeds bestaande klanten die bestellingen plaatsen om samen met jouw team het succes te vergroten.
Jouw team is gedreven om goals te behalen op een prettige manier en weten gezamenlijk successen te vieren.  Euroccor laat jou ervaren hoeje jouw grenzen verlegt en hoe je elke uitdaging succesvol kan aanpakken.
 
WAT BIEDEN WIJ?
Precies om wie we zijn bieden we meer dan een marktconform salaris met prestatiegerichte bonussen, een extra privé gezondheidsverzekering, HR-begeleiding voor, tijdens en na jouw aankomst, vliegtuigticket, opgehaald vanaf de luchthaven, hotelovernachting voor de eerste dagen, begeleiding in het vinden van een geschikte woning, verzorgen van jouw SSN-nummer, openen van een bankrekening,mawwij ontzorgen! 
Onze gezellige events versterken onze teams en geven telkens nieuwe impulsen om onze grenzen te verleggen.
 
Herken jij jezelf in ons bedrijf? Heb jij vragen of wil jij jouw CV nu met ons delen? Contacteer ons via careers@euroccor. com of check onder kopje careers alle vacatarures op onze website: www.euroccor.com
 
Apply