Inbound Client Advisor Dutch

Reference: Inb-Adv-Dutch Posting date: 29/07/2021 Closing date: 30/11/2021 Location: Sofia

Inbound Client Advisor with Dutch 


Inbound-Sales-Advisor-Dutch
 

WIE we zijn

Euroccor, opgericht in 2005, is een middelgroot multichannel contactcentrum in Sofia, Bulgarije.
Sinds 2017 maakt Euroccor deel uit van de Yource Group die gevestigd is in de Benelux, meer dan 5000 mensen in dienst heeft en operationele sites heeft in België, Nederland, Luxemburg, Marokko en Bulgarije.
 
Bij Euroccor zijn het onze mensen die het verschil maken!
 

JOUW WERKDAG als Inbound Klantadviseur

Als Inbound Klantadviseur werk je voor het grootste duurzame energiebedrijf van Europa die gaat voor de beste service en daarom.... ruim 2.5 miljoen klanten heeft. 
 
Jij bent er om mensen de service te geven die ze verdienen.  Mensen bellen je op met vragen over hoe ze klant kunnen worden en een contract kunnen afsluiten.  Als Inbound Klantadviseur sta jij deze mensen met een glimlach te woord en speel je in op hun vragen.  Je kijkt en denkt met ze mee met jouw commerciële mindset.  Je zet alles op alles om deze potentiële klant zo goed mogelijk te helpen en het beste voorstel te maken. Binnen deze functie is het namelijk belangrijk dat je nieuwe klanten goed adviseert en informeert over de producten, diensten en voordelen.  Het einddoel is via een uitstekende service een potentiële klant om te zetten in een tevreden nieuwe klant.  
 
Daarnaast behandel je ook diverse andere taken zoals: het aanvullen van gemiste info in het contract, het afnemen van tevredenheids enquêtes met bestaande klanten, het contacteren van klanten die hun online registratie niet afgewerk hebben,...
 

WAT VRAGEN WIJ van jou

 • Je bent communicatief sterk, maakt makkelijk contact en bent doortastend in gesprekken
 • Je praat vlot Nederlands en kan jezelf goed uitdrukken in het Engels
 • Je bent bent assertief, neemt initiatief en durft de leiding in gesprekken te nemen
 • je bent een doorzetter die een energieke werkomgeving zoekt waar prestaties beloond worden
 • Ervaring in een contact center of in een commerciële functie?  Dit is zeker een pluspunt.
 • Klant- en service gericht 

WAT BIEDEN wij jou

Een leuke buitenlandse ervaring in een samenwerkingscultuur waarin we elkaar uitdagen om nieuwe manieren te vinden, om beter, sneller en slimmer te zijn in wat we doen. We hechten veel waarde aan persoonlijke training en ondersteuning van agenten. Elke collega bekleedt een cruciale positie binnen ons bedrijf. De prestaties van elke collega dragen bij aan ons succes. Bij Euroccor investeren we in persoonlijke ontwikkeling die kansen creeert om zich verder te ontwikkelen en mogelijk door te groeien.
 
 • Thuiswerken tijdens deze corona crisis – wij zorgen voor een windows PC,  jij zorgt voor een snelle internet verbinding
 • Een super goede sfeer op de werkvloer
 • Mooi basis salaris met extra bonussen op basis van de behaalde targets
 • Een baan op lange termijn
 • Individuele training, begeleiding en coaching – de training is een combinatie van theorie en praktijk aangepast aan jouw persoonlijke nood
 • Prive gezondheidsverzekering
 • Company virtual events Body/Mind/Soul to stay connected with colleagues/friends 
Euroccor verzorgt een uitstekend relocatiepakket!  Onze HR begeleidt jou persoonlijk vanaf het ogenblik dat je ons aanbod aanvaardt tot jouw eerste werkdag.  Ook na jouw start, blijven wij in contact om jou goed te laten integreren in zowel het bedrijf als in de stad Sofia.
 
Wil je meer weten? Neem contact nu op.


 

You are about to register with Euroccor as a candidate. During your registration, the company will collect and use information about you to make available our services and maintain our relationship with you. Our Privacy Information Statement explains how we collect and use information about you and the rights you have.

Where you choose to give us so called sensitive information* other than where we ask for it, by giving us that information, you agree that we may use it in the way set out in the Privacy Information Statement (hyperlink to https://euroccor.com/privacy ).

Apply

*This is information that gets special protection under our privacy laws. It is information about your race or ethnic origin, political opinions, religious or philosophical beliefs, trade union membership, health, genetic or biometric details, sex life and details of any criminal convictions or similar you may be subject to.