Customer Care Agent Dutch

Reference: CCAnl Posting date: 07/09/2017 Closing date: 09/10/2017 Location: Sofia
CUSTOMER CARE AGENT
 
Euroccor JSC, opgericht in 2005, is een Bulgaarse outsourcing partner (BPO) voor Europese bedrijven en operationeel vanuit de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Ons succes is gebaseerd op het investeren in lange termijn klantrelaties en het streven naar een excellente klantbeleving.
Euroccor heeft een Belgisch management en maakt sinds 2008 deel uit van de Belgische persgroep Rossel.
 
Dankzij een jarenlange inzet van procesoptimalisatie en een continue kwaliteitsverbetering is Euroccor EN 15838 gecertifieerd sinds 2014
 
MISSIE
Je staat in voor de correcte uitvoering van de projecten die je worden toegewezen met als doel een uitstekende dienstverlening te verzorgen.
 
WERKEN BIJ EUROCCOR
Bij Euroccor hechten we veel belang aan een goede opleiding en begeleiding. Als Contact Center Agent ben je immers het kloppend hart van ons bedrijf! Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot ons succes.  Jou opleiden betekent voor ons investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.  Zo halen we het beste uit elke medewerker waardoor je elke ochtend met plezier aan de slag gaat.
 
Bij Euroccor maken onze mensen het verschil!
 
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Om ons dynamisch team uit te breiden en bij te dragen aan het succes ervan, is Euroccor op zoek naar flexibele teamplayers, gepassioneerd door klantencontact met een enthousiaste en actieve werkhouding.
 
PROFIEL
  • Sterke communicatieve eigenschappen
  • Energieke, enthousiaste en actieve werkhouding
  • Collegiaal en teamplayer
  • Flexibel, stressbestendig en sterk resultaat gericht
  • Hele goede beheersing van de Nederlandse taal 
AANBOD
Bij Euroccor bieden we een aantrekkelijk salaris, werken we in een team, vieren we successen en heerst er een prettige sfeer.  Bij ons worden grenzen verlegd en uitdagingen met beide handen aangepakt!
 
ONZE CULTUUR
In een dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur werk je mee aan een excellente  klantbeleving. Verantwoordelijkheid, respect en eerlijkheid zijn een paar van onze kernwaarden!

Geïnteresseerd? Ga naar  www.facebook.com/euroccor.bg en neem contact op voor meer info careers@euroccor.com
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV naar careers@euroccor.com
 
Apply