Contact Center Agent Dutch

Reference: BE_006 Posting date: 16/04/2018 Closing date: 16/05/2018 Location: Sofia

Contact Center Agent Dutch

Euroccor JSC, opgericht in 2005 en partner van Mifratel, de tweede grootste contactcenter groep in de Benelux, is een Bulgaarse outsourcing partner (BPO) voor Europese bedrijven  operationeel vanuit de Bulgaarse hoofdstad Sofia. Ons succes is gebaseerd op het investeren in lange termijn klantrelaties en het streven naar een excellente klantbeleving.
 
Dankzij een jarenlange inzet van procesoptimalisatie en een continue kwaliteitsverbetering is Euroccor EN 15838 gecertifieerd sinds 2014
 
MISSIE
Elk nummer staat voor een klant.  Als Agent moet je niet alleen een oproep, mail of chat beantwoorden.  Als Agent ligt jouw focus op het onderhouden van uw klantenrelatie met de nodige zorg en kwaliteit.
 
WERKEN BIJ EUROCCOR
Bij Euroccor hechten we veel belang aan een goede opleiding en begeleiding. Als Euroccor medewerker ben je immers het kloppend hart van ons bedrijf! Jouw prestaties zijn de directe sleutel tot ons succes.  Jou opleiden betekent voor ons investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling en kijken naar jouw doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf.  Zo halen we het beste uit elke medewerker waardoor je elke ochtend met plezier aan de slag gaat en trots bent deel uit te maken van Euroccor.
 
Bij Euroccor maken onze mensen het verschil!
 
WERKEN IN HET BUITENLAND
Als nieuwe werknemer bij Euroccor begeleiden we jou op een manier waardoor je zonder stress bij ons aan de slag kan!
 
TAKEN EN VERANTWOORDELIJKHEDEN
Om ons dynamisch team uit te breiden en bij te dragen aan het succes ervan, is Euroccor op zoek naar flexibele teamplayers, gepassioneerd door klantencontact met een enthousiaste en actieve werkhouding.
 
PROFIEL
  • Sterke communicatieve eigenschappen
  • Energieke, enthousiaste en actieve werkhouding
  • Collegiaal en teamplayer
  • Flexibel, stressbestendig en sterk resultaat gericht
  • Hele goede beheersing van de Nederlandse taal 
AANBOD
Bij Euroccor verdien je een aantrekkelijk salaris met commissies, bieden we een extra gezondheidsverzekering aan, voorzien we gratis water, koffie, vers fruit, organizeren we leuke events, werken we in een team, vieren we successen en heerst er een prettige sfeer.  Bij ons worden grenzen verlegd en uitdagingen met beide handen aangepakt!
 
ONZE CULTUUR
In een dynamische en resultaatgerichte bedrijfscultuur werk je mee aan een excellente  klantbeleving. Verantwoordelijkheid, respect en eerlijkheid zijn een paar van onze kernwaarden!

Geïnteresseerd? Ga naar  www.facebook.com/euroccor.bg en neem contact op voor meer info careers@euroccor.com
Wil je solliciteren? Stuur dan je CV naar careers@euroccor.com  of check onze vacatures via onze website www.euroccor.com 
Apply